Tenniksen päivätasoturnaus (Tasot 4-5) Smash Centerissä

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Kentät3-4
Pvm08.03.2022
Tapahtuman nimiTenniksen päivätasoturnaus (Tasot 4-5) Smash Centerissä
Tapahtuman kuvausLue alta tapahtuman tiedot ja aloita ilmoittautuminen valitsemalla ”Ilmoittaudu (kirjautumatta)”. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Turnausta ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

Tasoturnaus on hyvä mahdollisuus epäviralliseen oman tasoiseen kilpailemiseen, ja pelaaja saa useita otteluita eri pelaajia vastaan, mikä on yksi tärkeä tekijä tenniksessä kehittymisessä.

Aikuisten tasoturnauksissa pelataan kaksinpelejä tasolohkoissa aikapeleinä. Tämä on ensimmäinen turnaus arkena päivällä. Mukaan mahtuu 6 pelaajaa.

Tasojen 4-5 kuvaukset, joille turnaus on suunnattu:
Taso 4: Pelaaja pelaa sujuvasti syötöllä ja syötönpalautuksella, pelaaminen sujuu hyökäten ja puolustaen.
Taso 5: Pelaaja on kansallisen tason E-D-luokkien pelaaja STL:n luokkajaossa tai hänellä on sen tason taidot.

Lisätietoja turnauksen sisällöstä tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smashtennis.fi.

Osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.
LajiTennis
IkäryhmäAikuiset
Aika12:00 - 14:00
Hinta/hlö30 €
Ilmoittautuneita6 (3) / 6
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty22.11.2021 21:01

Tapahtuma on jo päättynyt.