Tenniksen Viiniturnaus nelinpeli (Tasot 2-4)

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Kentät1-4
Pvm12.03.2022
Tapahtuman nimiTenniksen Viiniturnaus nelinpeli (Tasot 2-4)
Tapahtuman kuvausLue alta tapahtuman tiedot ja aloita ilmoittautuminen valitsemalla ”Ilmoittaudu (kirjautumatta)”. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos turnaus on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Turnausta ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

Turnaus on suunnattu jo jonkin verran tennistä pelanneille. Turnaukseen mahtuu mukaan 16 pelaajaa ja pelit pelataan 4 kentällä aikapeleinä sekä vaihtuvilla pareilla. Jokainen kerää omia pisteitään ja voittajat palkitaan henkilökohtaisesti. Osallistumisoikeus on vain täysi-ikäisillä. Osallistujien tasoista riippuen pelataan 1-3 erillistä turnausta.

Tasojen 2-4 kuvaukset, joille turnaus on suunnattu:
Taso 2: Pallottelu sujuu kohtalaisesti takakentältä kovalla tennispallolla.
Taso 3: Pallottelu sujuu myös liikkeestä ja pituutta vaihdellen. Kaikki eivät tällä tasolla pelaa vielä sujuvasti syötöllä. Tyypillisesti 1-2 vuotta 1-3 kertaa viikossa tennistä pelannut on tason 3 pelaaja.
Taso 4: Pelaaja pelaa sujuvasti syötöllä ja syötönpalautuksella, pelaaminen sujuu hyökäten ja puolustaen.

Lisätietoja turnauksesta tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smashtennis.fi.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.
LajiTennis
IkäryhmäAikuiset
Aika16:00 - 19:00
Hinta/hlö42 €
Ilmoittautuneita16 / 16
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty21.11.2021 18:10

Tapahtuma on jo päättynyt.