PERUTTU - Tenniksen tasoturnaus (Tasot 4-6) Smash Centerissä

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Kentät1-4
Pvm29.01.2022
Tapahtuman nimiPERUTTU - Tenniksen tasoturnaus (Tasot 4-6) Smash Centerissä
Tapahtuman kuvausLue alta tapahtuman tiedot ja aloita ilmoittautuminen valitsemalla ”Ilmoittaudu (kirjautumatta)”. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Turnausta ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

Tasoturnaus on hyvä mahdollisuus epäviralliseen oman tasoiseen kilpailemiseen, ja pelaaja saa useita otteluita eri pelaajia vastaan, mikä on yksi tärkeä tekijä tenniksessä kehittymisessä.

Aikuisten tasoturnauksissa pelataan kaksinpelejä tasolohkoissa aikapeleinä. Vain tarvittaessa pelataan ns. vaihtopeleinä, muuten aikapelejä yksi ottelu kerrallaan alusta loppuun. Mukaan mahtuu 16 pelaajaa.

Tasojen 4-6 kuvaukset, joille turnaus on suunnattu:
Taso 4: Pelaaja pelaa sujuvasti syötöllä ja syötönpalautuksella, pelaaminen sujuu hyökäten ja puolustaen.
Taso 5: Pelaaja on kansallisen tason E-D-luokkien pelaaja STL:n luokkajaossa tai hänellä on sen tason taidot.
Taso 6: Pelaajan taso voi olla hyvää D-luokkaa, C-luokkaa tai alempaa B-luokkaa.

Lisätietoja turnauksen sisällöstä tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smashtennis.fi.

Osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.
LajiTennis
IkäryhmäAikuiset
Aika16:00 - 19:00
Hinta/hlö38 €
Ilmoittautuneita8 / 8
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty21.11.2021 15:36

Tapahtuma on jo päättynyt.