Team Sportia harrastajaneluri naisten sarja

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Kentät10, 11 ja 12
Pvm11.12.2021
Tapahtuman nimiTeam Sportia harrastajaneluri naisten sarja
Tapahtuman kuvaus*ILMOITTAUTUMINEN SULKEUTUU 8.12. klo 18*

Lue alta tapahtuman tiedot ja aloita ilmoittautuminen valitsemalla ”Ilmoittaudu (kirjautumatta)”. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos kilpailu on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Kilpailua ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

Tervetuloa osallistumaan Smash-Sulkiksen harrastajille (toisella pareista saa olla B -luokitus, muuten max. C-luokitus) suunnattuun sulkapallokilpailuun! Kilpailussa on erikseen sekä naisten, ja miesten sarjat, jotka pelataan omissa kaavioissa. Jokaiselle parille tulee vähintään kolme peliä turnauksen aikana. Pelit alkavat lauantaina klo 10, tapahtuman loppuaika on suuntaa-antava arvio.

Osallistumismaksu 15€/hlö. Turnaus pelataan omilla aidoilla sulkapalloilla, joita saa ostettua myös paikanpäältä.

Kilpailuun ilmoittaudutaan pareittain niin, että molemmat tekevät omat ilmoittautumisensa erikseen ja lisäävät parin nimen "Lisätiedot" -kenttään. Jos sinulla ei ole paria, mutta haluaisit silti osallistua turnaukseen, laita asiasta sähköpostia Arille ennen ilmoittautumista.

Lisätietoa kilpailusta sulkapallon vastuuvalmentajalta Ari Ahokkaalta osoitteesta ari.ahokas@smashtennis.fi
LajiSulkapallo
IkäryhmäAikuiset
Aika10:00 - 15:00
Hinta/hlö15 €
Ilmoittautuneita0 / 32
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty15.11.2021 16:27

Tapahtuma on jo päättynyt.