PERUTTU - Tennisklinikka - Kämmen- ja rystylyönti (Tasot 1-2)

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Kentät8-9
Pvm15.01.2022
Tapahtuman nimiPERUTTU - Tennisklinikka - Kämmen- ja rystylyönti (Tasot 1-2)
Tapahtuman kuvausLue alta tapahtuman tiedot ja aloita ilmoittautuminen valitsemalla ”Ilmoittaudu (kirjautumatta)”. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos klinikka on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Klinikoita ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

Tämä klinikka on tarkoitettu nimenomaan melko vähän aikaa pelanneille tai taitojensa kehityksessä aika alkuvaiheessa oleville aikuispelaajille, ja harjoitellaan sen mukaisilla harjoitteilla 2 h valmentajan johdolla. Edistyneempien pelaajien ei kannata tulla mukaan, vaikka tuntisi tarvetta perustekniikan kehittämiseen.

Tasojen 1-2 kuvaukset, joille klinikka on tarkoitettu:
Taso 1: Tarkoittaa alkeistasoa - pelaaja ei vielä hallitse kovalla tennispallolla lyömistä, vaan tarvitsee helpotettuja palloja. Valmennuksessa ensimmäistä kertaa tai pitkän tauon jälkeen aloittaminen ei tarkoita välttämättä alkeistasoa.
Taso 2: Pallottelu sujuu kohtalaisesti takakentältä kovalla tennispallolla.

Valmentajana toimii Janne Eerikäinen, lisätietoja sähköpostilla janne.eerikainen@smashtennis.fi.

Osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.
LajiTennis
IkäryhmäAikuiset
Aika13:30 - 15:30
Hinta/hlö45 €
Ilmoittautuneita8 / 8
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty13.11.2021 15:07

Tapahtuma on jo päättynyt.