PERUTTU - Tenniksen päiväalkeiskurssi Smash Centerissä

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Kentät5
Pvm11.01.2022
Tapahtuman nimiPERUTTU - Tenniksen päiväalkeiskurssi Smash Centerissä
Tapahtuman kuvausLue alta tapahtuman tiedot ja aloita ilmoittautuminen valitsemalla ”Ilmoittaudu (kirjautumatta)”. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Kursseja ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

Päiväalkeiskurssi järjestetään Smash Centerissä (Varikkotie 4, 00900 Helsinki) tiistaina klo 12-15 yhden päivän kurssina.

Alkeiskurssin tavoitteena on perehtyä tenniksen perusteisiin, oppia oikean lyöntitekniikan perusteet ja saada eväät omatoimiselle pelaamiselle. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pelikokemusta. Alkeiskurssi on tarkoitettu aikuisille ja lähinnä aloittelijoille. Maila on mahdollista saada lainaksi kurssin ajaksi. Kurssi järjestetään sisätiloissa, joten varustaudu sen mukaisesti.

Lisätietoja kurssin sisällöstä tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smashtennis.fi.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.
LajiTennis
IkäryhmäAikuiset
Aika12:00 - 15:00
Hinta/hlö65 €
Ilmoittautuneita0 / 0
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty13.11.2021 14:51

Tapahtuma on jo päättynyt.