Tenniksen jatkokurssi Smash Centerissä

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Kentät5-6
Pvm05.03. - 06.03.2022
Tapahtuman nimiTenniksen jatkokurssi Smash Centerissä
Tapahtuman kuvausLue alta tapahtuman tiedot ja aloita ilmoittautuminen valitsemalla ”Ilmoittaudu (kirjautumatta)”. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Kursseja ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

Jatkokurssi järjestetään Smash Centerissä (Varikkotie 4, 00900 Helsinki) lauantaina ja sunnuntaina klo 12-15. Kurssi pitää sisällään yhteensä kuusi tuntia ohjattua tennisopetusta.

Jatkokurssimme on suunnattu tenniksen peruskurssin käyneille tai muuten tenniksen alkeet opetelleille hieman pelanneille aikuisharrastajille, jotka haluavat syventää tennistaitojaan tekniikan ja taktiikan osalta. Maila on mahdollista saada lainaksi kurssin ajaksi.

Lisätietoja kurssin sisällöstä tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smashtennis.fi.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.
LajiTennis
IkäryhmäAikuiset
Aika12:00 - 15:00
Hinta/hlö149 €
Ilmoittautuneita8 / 8
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty11.11.2021 11:26

Tapahtuma on jo päättynyt.