Tenniksen 2h -treenit (T2-3)

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Kentät7 ja 8
Pvm25.09.2021
Tapahtuman nimiTenniksen 2h -treenit (T2-3)
Tapahtuman kuvausLue alta tapahtuman tiedot ja aloita ilmoittautuminen valitsemalla ”Ilmoittaudu (kirjautumatta)”. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos treenit on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. 2h-treenejä ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

Kahden tunnin treenit on tarkoitettu kaikille tenniksen aikuisvalmennusryhmissä pelaaville. Pelaajille järjestetään treenejä tasoryhmissä. Ohjelmaan kuuluu 1 h tennisopetusta ja 1 h peliä. Kurssille otetaan korkeintaan 4 henkilöä / kenttä.

Tasojen 2-3 -kuvaukset, joille treeni on tarkoitettu:
Taso 2: Pallottelu sujuu kohtalaisesti takakentältä kovalla tennispallolla.
Taso 3: Pallottelu sujuu myös liikkeestä ja pituutta vaihdellen. Kaikki eivät tällä tasolla pelaa vielä sujuvasti syötöllä. Tyypillisesti 1-2 vuotta 1-3 kertaa viikossa tennistä pelannut on tason 3 pelaaja.

Valmentajana kahden tunnin treeneissä toimii Janne Eerikäinen, lisätietoja sähköpostilla janne.eerikainen@smashtennis.fi.

Osallistumisen treenihin voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.
LajiTennis
IkäryhmäAikuiset
Aika12:30 - 14:30
Hinta/hlö45 €
Ilmoittautuneita8 (1) / 8
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty17.08.2021 13:52

Tapahtuma on jo päättynyt.