Smash Padel Tour

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Arena Center Myllypuro
Pvm04.12.2021
Tapahtuman nimiSmash Padel Tour
Tapahtuman kuvausLue alta tapahtuman tiedot ja aloita ilmoittautuminen valitsemalla ”Ilmoittaudu (kirjautumatta)”. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos kilpailu on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Kilpailua ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

Padel Tour järjestetään Arena Center Myllypurossa (Alakiventie 2, 00920 Helsinki). Osakilpailut tullaan pelaamaan neljän joukkueen lohkojärjestelmällä, joka varmistaa sen, että jokaiselle pelaajalle tulee vähintään kolme ottelua turnauksessa. Turnaus on yhden päivän mittainen, tapahtuman loppumisaika on suuntaa-antava arvio.

Turnaus tullaan pelaamaan nelinpelinä vakiopareilla, jotka ilmoitetaan Lisätiedot -kenttään ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos sinulla ei ole paria, mutta haluaisit osallistua turnaukseen, tai haluat muuten lisätietoja tapahtumasta, ole yhteydessä Ville Parkkulaiseen sähköpostitse ville.parkkulainen@smashtennis.fi.

Osallistumisen turnaukseen voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.
LajiPadel
IkäryhmäAikuiset
Aika10:30 - 19:00
Hinta/hlö30 €
Ilmoittautuneita10 / 10
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaKatso seuran tapahtumasivulta peruutusehdot tähän tapahtumaan
Lisätty16.08.2021 16:22

Tapahtuma on jo päättynyt.