*PERUTTU* Team Sportia Mailapelileiri (ilmoittautuminen sulkeutuu 28.7.)

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Pvm02.08. - 06.08.2021
Tapahtuman nimi*PERUTTU* Team Sportia Mailapelileiri (ilmoittautuminen sulkeutuu 28.7.)
Tapahtuman kuvaus*** LUE ALTA TAPAHTUMAN TIEDOT HUOLELLISESTI JA ALOITA SITTEN ILMOITTAUTUMINEN VALITSEMALLA ”Ilmoittaudu (kirjautumatta). HUOMIOI, ETTÄ KURSSIMAKSU MAKSETAAN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ VERKKOMAKSUNA. ***

Mailapelileiri on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille, mailapeleistä kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Lajit, joihin leirin aikana tutustutaan ovat sulkapallo, padel, pingis ja squash. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan leiri sopii harrastajien lisäksi myös aloittelijoille. Leirimaksu sisältää lounaan. Lisätietoa leiristä:

Ari Ahokas
040-5037460
ari.ahokas@smashtennis.fi

Lapsiparkki (klo 8-9 ja klo 15-17): halutessasi voit tuoda lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 17. Tänä aikana hänestä huolehtii ja hänelle järjestää ohjelmaa yksi ohjaajistamme. Lapsiparkin hinta sisältyy leirin hintaan.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa kurssin vastuuvalmentajalle Ari Ahokkaalle sähköpostilla osoitteeseen ari.ahokas@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

--HUOM--
-- SMASHIN VALMENNUKSESSA JO MUKANA OLEVAN ALENNUKSEN - 15% SAA KÄYTTÄMÄLLÄ KOODIA "ale1" JA SISARALENNUKSEN -10% (TOISELLE LEIRILLE OSALLISTUVALLE SAMAN PERHEEN JÄSENELLE) TAI LISÄVIIKKOALENNUKSEN - 10% SAA KÄYTTÄMÄLLÄ ALENNUSKOODIA "ale2"

*** SMASHIN VALMENNETTAVAN ALENNUS JA SISARALENUS- TAI LISÄVIIKKOALENNUS EIVÄT OLE YHDISTETTÄVISSÄ. ***
LajiSulkapallo
IkäryhmäLapset
Aika09:00 - 15:00
Hinta/hlö225 €
Ilmoittautuneita2 / 2
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty16.03.2021 14:19

Tapahtuma on jo päättynyt.