2 tunnin treenit (Tasot 2-3)

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Kentät11-12
Pvm11.11.2023
Tapahtuman nimi2 tunnin treenit (Tasot 2-3)
Tapahtuman kuvausLue alta tapahtuman tiedot ja aloita ilmoittautuminen valitsemalla:

Smash ry:n jäsen: "Ilmoittaudu TennisClub-tunnuksella" -> Kirjautumalla saat jäsenalennuksen käyttöösi automaattisesti

Ei-Smashin jäsen: "Ilmoittaudu kirjautumatta"

Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos treenit on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. 2 tunnin treenejä ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

Kahden tunnin treenit on tarkoitettu kaikille tenniksen aikuisvalmennusryhmissä pelaaville tai muille tasoon sopiville pelaajille. Pelaajille järjestetään treenejä tasoryhmissä. Ohjelmaan kuuluu 1 h tennisopetusta ja 1 h peliä. Treeneihin otetaan korkeintaan 4 henkilöä / kenttä.

Tasojen 2-3 kuvaukset, joille treeni on tarkoitettu:
Taso 2: Pallottelu sujuu kohtalaisesti takakentältä kovalla tennispallolla.
Taso 3: Pallottelu sujuu myös liikkeestä ja pituutta vaihdellen. Kaikki eivät tällä tasolla pelaa vielä sujuvasti syötöllä. Tyypillisesti 1-2 vuotta 1-3 kertaa viikossa tennistä pelannut on tason 3 pelaaja.

Valmentajana kahden tunnin treeneissä toimii Antti Solapuro tai joku muu Smash ry:n valmentaja, lisätietoja sähköpostilla aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä: janne.eerikainen@smash.fi.

Osallistumisen voi peruuttaa osoitteeseen janne.eerikainen@smash.fi. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksella. Muistathan tutustua Smash ry:n tapahtuma- ja kurssiehtoihin.
LajiTennis
IkäryhmäAikuiset
Aika13:00 - 15:00
Hinta/hlö54 €
(jäsen 46 €)
Ilmoittautuneita6 / 8
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty21.09.2023 16:14

Tapahtuma on jo päättynyt.