Vihreän pallon Pelitapahtuma (Tasot 1-2) Smash Centerissä

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Kentät7-8
Pvm14.01.2023
Tapahtuman nimiVihreän pallon Pelitapahtuma (Tasot 1-2) Smash Centerissä
Tapahtuman kuvausLue alta tapahtuman tiedot ja aloita ilmoittautuminen valitsemalla:

Smash ry:n jäsen: "Ilmoittaudu TennisClub-tunnuksella" -> Kirjautumalla saat jäsenalennuksen käyttöösi automaattisesti

Ei-Smashin jäsen: "Ilmoittaudu kirjautumatta"

Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Pelitapahtumaa ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

Vihreällä pallolla, eli 25 % kovaa tennispalloa vähemmän pomppaavalla pallolla, järjestettävä pelitapahtuma on hyvä mahdollisuus kokeilla erittäin matalan kynnyksen kilpailemista, ja pelaaja saa useita otteluita eri pelaajia vastaan, mikä on yksi tärkeä tekijä tenniksessä kehittymisessä. Pelaamista voidaan soveltaa myös mm. helpottamalla syöttämistä erilaisin säännöin.

Tapahtumassa pelataan kaksinpelejä tasolohkoissa aikapeleinä. Mukaan mahtuu 8 pelaajaa.

Tapahtumaan saavat osallistua vain Smashin tenniksen aikuisvalmennuksen tasojen 1 ja 2 tai vastaavan taitotason pelaajat. Käytännössä pelaajat ovat alkeispelaajia tai maksimissaan noin 1-2 vuotta pelanneita pelaajia. Väärän tasoisten pelaajien osallistuminen joudutaan eväämään.

Tasojen 1-2, joille turnaus on tarkoitettu, kuvaukset:

Taso 1: Tarkoittaa alkeistasoa - pelaaja ei vielä hallitse kovalla tennispallolla lyömistä, vaan tarvitsee helpotettuja palloja. Valmennuksessa ensimmäistä kertaa tai pitkän tauon jälkeen aloittaminen ei tarkoita välttämättä alkeistasoa.
Taso 2: Pallottelu sujuu kohtalaisesti takakentältä kovalla tennispallolla.

Lisätietoja turnauksen sisällöstä tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smash.fi.

Osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.
LajiTennis
IkäryhmäAikuiset
Aika16:30 - 18:30
Hinta/hlö35 €
(jäsen 30 €)
Ilmoittautuneita7 / 8
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty10.11.2022 22:23

Tapahtuma on jo päättynyt.