Tenniksen intensiivitreenit (Tasot 3-4)

SeuraSmash
PaikkaHelsinki, Smash Center
Kentät7-9
Pvm04.08.2022
Tapahtuman nimiTenniksen intensiivitreenit (Tasot 3-4)
Tapahtuman kuvausAloita ilmoittautuminen valitsemalla ”Ilmoittaudu (kirjautumatta)”. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos sessio on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Treenejä ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla. Ilmoittautuminen on sitova!

HUOM! Pyydämme ilmoittautumaan hyvissä ajoin, koska yksittäinen sessio perutaan tarvittaessa useita päiviä ennen sessiota, jos pelaajia ei ole tarpeeksi.

Harjoituksissa käydään monipuolisesti läpi sekä tekniikkaa, että pelitilanteita. Intensiivitreenit järjestetään sisätiloissa, joten varustauduthan sen mukaisesti. Minimimäärä treenien toteutumiseen on 4 pelaajaa.

Tasojen 3 ja 4, joille treenit on tarkoitettu, kuvaukset:

Taso 3: Pallottelu sujuu myös liikkeestä ja pituutta vaihdellen. Kaikki eivät tällä tasolla pelaa vielä sujuvasti syötöllä. Tyypillisesti 1-2 vuotta 1-3 kertaa viikossa tennistä pelannut on tason 3 pelaaja.

Taso 4: Pelaaja pelaa sujuvasti syötöllä ja syötönpalautuksella, pelaaminen sujuu hyökäten ja puolustaen.

Lisätietoja harjoitusten sisällöstä tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smash.fi. Ilmoittautumisiin liittyvissä ongelmissa sekä sairaustapausperuutuksissa yhteys sähköpostitse osoitteeseen smash@smash.fi.
LajiTennis
IkäryhmäAikuiset
Aika18:00 - 19:30
Hinta/hlö34,50 €
Ilmoittautuneita3 / 12
Jonotus sallittuKyllä
Vain jäsenilleEi
Ilmoittautumisen peruutusrajaVain lääkärintodistuksella
Lisätty01.04.2022 19:51